14 maj 2014

SAN FRANCISCO Dag 3


Det var inga problem att byta bilen igår. Vi kom tillbaka till hotellet någon gång efter 11 så det var sängen som gällde direkt. Det fanns bara parkering på den tidsbegränsade så J skulle bli tvungen att kliva upp och flytta på den vid 7. Vilket egentligen inte skulle vara någon fara eftersom vi skulle åka söderut, ner mot Santa Cruz, tidigt och vandra i Redwood-skogen.

Nu blev det inte riktigt så. När J kommer ner nu på morgonen så har någon krossat bakrutan, det är glassplitter överallt och två väskor fattas. Det blev ett gäng timmar spenderade hos polisen och ändrade planer.

Det konstigaste är att dom har tagit en hel del kläder, men lämnat i princip allt av större värde. Alla J's nya skor var kvar, samma med gps och allt sådant. Några saker som inte går att ersätta försvann, vilket känns trist, men det jobbigaste är ju själva grejen att få inbrott och att behöva spendera halva dagen hos polisen istället för att göra det vi hade tänkt. Men så dumt att inte ta upp dom få sista sakerna som var kvar i bilen när vi ändå släpat upp 15 väskor..

Vi lyckades med andra ord bara köra bilen från uthyrningsfirman till hotellet innan vi var tvungna att byta den igen... Det går bra nu.

Så nya planen är att vi åker ner till Santa Cruz till ikväll (efter att vi åkt och bytt bil igen...)och tar en snabbvisit i Redwood-skogen imorgon istället. Förhoppningsvis blir det här vår sista bil...

Något positivt är att J's pass har dykt upp. Vi sprang tydligen ifrån det inne på visistor centret i Death Valley när det blev lite stressigt.. Som tur är så ska dom skicka det till hotellet vi ska bo på i San Diego, så om inget händer med posten så hinner vi i alla fall få tillbaka det innan vi åker hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar