23 maj 2014

SISTA KVÄLLEN

Det känns rätt deppigt att det är sista kvällen här. Det har varit helt fantastiskt att kunna vara här så länge. Jag är så otroligt tacksam över alla som bidrog till den här resan på vårt bröllop, för annars hade den aldrig varit möjlig. När vi kom hit så kändes det verkligen som att vi aldrig skulle åka hem och vi har kunnat göra allt utan att känna oss stressade, men nu har vi varit här så länge att det nästan börjar kännas som hemma. Hade vi kunnat stanna kvar så hade nog ingen av oss satt oss på planet imorgon.

Jag älskar klimatet, att alla människor är så trevliga och att det är så stort utbud av allt. Allt är verkligen MER än hemma. Naturen är maffigare, shoppingen är bättre och billigare, människorna lite trevligare och öppnare, bensinen är löjligt billig, maten...

Vi ska vara vid flygplatsen vid 3 på eftermiddagen imorgon och innan det tänkte vi hinna med lite sista shopping. Planet går vid 6 och sedan landar vi hemma i Sverige någon gång mitt på dagen på lördag. Om allt går som det ska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar