13 juli 2013

HOTELLET


Vi bodde två nätter på Avalon, både natten innan och så själva bröllopsnatten. Första natten hade vi bokat ett standardrum och andra körde vi på bröllopspaketet. Nu fick vi det finare rummet redan första dagen  vilket var himla skönt. Vi slapp byta och flytta runt på saker på bröllopsdagen och jag, mina tärnor plus make up-artist fick plats. Det hade vi aldrig fått i ett mindre rum.

Lite surt att vi inte kom ifrån lokalen i hyfsad tid dagen innan utan kröp i säng vid 3-tiden, så vi hann inte riktig utnyttja rummet första natten. Förutom bristen på sömn så gjorde det väl inte så mycket. Halva orsaken till att vi bokade även natten innan var hotellfrukosten och den var inte att leka med. Vi hade rätt gott om tid så det var riktigt skönt att kunna sätta sig och äta i lugn och ro och verkligen njuta.Rummet:
 
När vi kom tillbaka på kvällen, efter bröllopet, så hade dom gjort i ordning sängen och dukat upp med champagne, chokladdoppade jordgubbar och tryfflar ..


Fantastiskt skönt att krypa ner i ett varmt bad, äta lite jordgubbar och prata om dagen. Trots att det blev rätt sent så är jag väldigt glad att vi orkade det och inte bara stupade rakt i säng.

Dagen efter rullade dom in ett bord med allt du kan tänka dig från frukosten, så vi drog upp dörrarna på den franska balkongen och satt där i solen och njöt i ett par timmar. 


Nästa år pratar vi om att fira vår första bröllopsdag med en natt där, och såklart frukost på rummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar